Κατηγορίες

Δεν υπάρχουν κατηγορίες

Blog recent comments

  • EVDhQcLgzeUI

    gQTdUXDfjsNnMwyo
  • pqMtPJUjVmWT

    cEOtkXSxBnJPL
  • RdXmnSWNiqFsv

    ZzChkxjNEFf

popular tags

There is no tag
Πως διασφαλίζετε την περιουσία σας και την ασφάλεια της οικίας σας όταν λείπετε;

Πως διασφαλίζετε την περιουσία σας και την ασφάλεια της οικίας σας όταν λείπετε;

Πόσες ώρες βρίσκεστε μακριά απ' το σπίτι;

Αν είστε στο δρόμο για την δουλειά, την σχολή ή απλά απολαμβάνετε μία έξοδο με φίλους, το σπίτι σας είναι ελεύθερο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκείνοι που ταξιδεύουν για την εργασία τους αφήνουν το σπίτι τους για πολλές περισσότερες ώρες ή και ημέρες. Πως διασφαλίζετε την περιουσία σας και την ασφάλεια της οικίας σας όταν λείπετε;

Πριν κάποια χρόνια βασιζόμασταν στους γείτονες και τους φίλους να ρίχνουν μία ματιά στο σπίτι μας όταν λείπαμε. Σήμερα, πολλοί γείτονες δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και πρέπει να βρουν εναλλακτικούς τρόπους προστασίας του σπιτιού τους.

Αν το να λείπετε από το σπίτι είναι μέρος της καθημερινότητάς σας, σίγουρα θα θέλετε να νιώθετε σίγουροι για την προστασία του εγκαθιστώντας ένα σύστημα ασφαλείας και κάμερες μέσα και έξω από το σπίτι.

Με την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία μας μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε και να σχεδιάσουμε ένα σύστημα που θα καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του χώρου σας. Επίσης δίνουμε μεγάλη προσοχή στο αν θα πρέπει το σύστημα που θα εγκατασταθεί να είναι φιλικό προς τα κατοικίδια.

Από ένα σύστημα που θα ενεργοποιείται αν υπάρξει παραβίαση, μέχρι ζωντανή παρακολούθηση του χώρου μέσω το κινητού σας, θα σας καθοδηγήσουμε στη βέλτιστη για εσάς επιλογή.

Image by Gerd Altmann from Pixabay

Jan 15, 2020