Κατηγορίες

Δεν υπάρχουν κατηγορίες

Blog recent comments

  • EVDhQcLgzeUI

    gQTdUXDfjsNnMwyo
  • pqMtPJUjVmWT

    cEOtkXSxBnJPL
  • RdXmnSWNiqFsv

    ZzChkxjNEFf

popular tags

There is no tag
Πως ένα έξυπνο σύστημα ασφαλείας μπορεί να προστατεύσει την οικογένεια σας.

Πως ένα έξυπνο σύστημα ασφαλείας μπορεί να προστατεύσει την οικογένεια σας.

Πως προστατεύετε την οικογένειά σας;

Ζώνες ασφαλείας στο αυτοκίνητο, κράνος όταν οδηγείτε μηχανή, σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι πιθανόν μερικοί από τους τρόπους που δίνετε προσοχή. Σχετικά με το σπίτι σας όμως; Πέρα από το να κλειδώνεται τις πόρτες και να ασφαλίζετε τα παράθυρα, ποιους άλλους τρόπους προστασίας χρησιμοποιείτε για να παρέχετε ασφάλεια από εισβολείς ή φωτιά; Να κάποιοι τρόποι όπου η εγκατάσταση ενός έξυπνου συστήματος ασφαλείας στο σπίτι σας θα μπορούσε να προστατεύσει την οικογένειά σας από πιθανούς κινδύνους.

Ασφάλιση κυρίων εισόδων

Η μπροστινή πόρτα του σπιτιού σας είναι κύρια είσοδος στο εσωτερικό του σπιτιού σας, και κυρίως στην οικογένειά σας. Σιγουρευτείτε πως η πόρτα κλειδώνεται δυνατά, αλλά παραμένει εύκολα προσβάσιμη στα μέλη της οικογένειας. Πολλά νοικοκυριά αλλάζουν σε αυτόματα συστήματα κλειδώματος ή εύκολα στη χρήση keypads όπου τα παιδιά αποκτούν πρόσβαση χωρίς την χρήση κλειδιού. Χρησιμοποιώντας έξυπνη τεχνολογία, μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώστε πόρτες ανέπαφα.

Κουδούνι-Κάμερα

Ένα κουδούνι με κάμερα επίσης είναι με καταπληκτική ιδέα για οικογένειες που θέλουν να γνωρίζουν ποιος βρίσκεται στην είσοδο χωρίς να χρειάζεται να πάνε στην πόρτα. Το κουδούνι με κάμερα είναι μία πολύ καλή επιλογή για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Εσωτερικός και εξωτερικός φωτισμός

Ένας συχνός τρόπος ασφάλειας είναι ο φωτισμός εντός και εκτός σπιτιού. Μέσω ενός έξυπνου συστήματος ασφαλείας, μπορούν να προγραμματιστούν τα φώτα ώστε να ανάβουν και να σβήνουν συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Ο φωτισμός, ειδικά σε σημεία που αποτελούν πρόσβαση στο σπίτι, μπορούν να αποτρέψουν έναν εισβολέα από την προσπάθεια διάρρηξης. Οι ανιχνευτές κίνησης συνιστώνται επίσης για τον έλεγχο κίνησης γύρω από το σπίτι.

Εξωτερικές κάμερες ασφαλείας

Η τεχνολογία έχει προχωρήσεις πολύ τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πολλές επιλογές όταν αναφερόμαστε στην “παρακολούθηση” του σπιτιού όσο βρισκόμαστε σε διακοπές ή απλά για μία μέρα. Οι κάμερες ασφαλείας αποτελούν ένα ακόμη μάτι στο σπίτι και μπορούν να στείλουν ειδοποίηση αν οι αισθητήρες ενός παραθύρου ή μία πόρτας απενεργοποιηθούν. Μία υπέροχη λύση για να ρίχνετε μία ματιά στο πως έχουν τα πράγματα όταν απουσιάζετε.

Ανιχνευτές καπνού/φωτιάς

Φυσικά, αναπόσπαστο κομμάτι κάθε έξυπνου συστήματος ασφαλείας είναι η ειδοποίηση της οικογένειας για μία απειλητική για την ζωή κατάσταση όπως καπνός, φωτιά ή επικίνδυνα επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα. Τα έξυπνα συστήματα, όχι μόνο σας ενημερώνουν για την παρουσία αυτών των κινδύνων αλλά μπορούν να σας ενημερώσουν πότε απαιτείται φόρτιση των μπαταριών.

Παραμείνετε συνδεδεμένοι με την έξυπνη τεχνολογία

Ανάλογα με τον τύπο του συστήματος ασφαλείας που θα επιλέξετε, το tablet, το smartphone ή ο υπολογιστής μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να παρακολουθείτε όλα τα έξυπνα μέρη ασφαλείας ακόμη και όταν λείπετε από το σπίτι. Μπορείτε να προγραμματίσετε, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν ένας συναγερμός έχει απενεργοποιηθεί, ένας αισθητήρας έχει ενεργοποιηθεί ή ακόμη και όταν τα φώτα έχουν ανάψει. Το σύστημα που θα επιλέξετε μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της οικογένειάς σας και να αναβαθμιστεί καθώς οι ανάγκες σας αλλάζουν.

Image by Gerd Altmann from Pixabay

Jan 15, 2020