Κατηγορίες

Δεν υπάρχουν κατηγορίες

Blog recent comments

  • EVDhQcLgzeUI

    gQTdUXDfjsNnMwyo
  • pqMtPJUjVmWT

    cEOtkXSxBnJPL
  • RdXmnSWNiqFsv

    ZzChkxjNEFf

popular tags

There is no tag
Μείνετε σε επαφή με το σύστημα ασφαλείας του σπιτιού και της επιχείρησής σας

Μείνετε σε επαφή με το σύστημα ασφαλείας του σπιτιού και της επιχείρησής σας

Ακόμη και μετά την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας στο σπίτι ή το γραφείο, δεν σημαίνει πως όλες σας οι ανησυχίες εξαφανίζονται ξαφνικά.

Πιθανότατα διαρρήκτες να στοχεύσουν τον επαγγελματικό ή οικιακό χώρο σας αν εντοπίσουν πολύτιμα αγαθά. Αυτό μπορεί να συμβεί αν οι διαρρήκτες δεν δουν ένα αυτοκόλλητο με την αναφορά στην ύπαρξη συστήματος ασφαλείας στον χώρο. Για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, η Alpha Ltd προσφέρει λύσεις τεχνολογίας οι οποίες σας συνδέουν με το σύστημα ασφαλείας σας, ώστε  να σας κρατάνε σε επαφή ακόμη και όταν λείπετε μακριά. Ας ρίξουμε ματιά στις τεχνολογίες αυτές.

Κάμερες ασφαλείας

Μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές είναι οι κάμερες ασφαλείας. Το βίντεο συνδέεται κατευθείαν στο κινητό σας, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την ιδιοκτησία σας, ακόμη κι όταν δεν είστε εκεί! Τέλος στα κλεμμένα πακέτα έξω από την πόρτα σας και σε ανεπιθύμητους επισκέπτες γύρω από την αυλή σας. Νιώστε άνετα γνωρίζοντας τι συμβαίνει στην επιχείρηση και το σπίτι σας όταν λείπετε.

Συναγερμός στο τηλέφωνο σας

Άλλη μία επιλογή είναι να συνδέσετε τον συναγερμό στο τηλέφωνό σας. Έτσι θα σας στέλνει ειδοποιήσεις  αν κάποιος απενεργοποιήσει τον συναγερμό, προσφέροντας σας ηρεμία αν έχετε παιδιά ή υπαλλήλους με πρόσβαση στην ιδιοκτησία σας. Η σύνδεση του συναγερμού με τις συσκευές σας, σας δίνει την δυνατότητα, να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό απομακρυσμένα αν έχετε ξεχάσει να τον ενεργοποιήσετε.

Texecom Connect

Στην Alpha Ltd, προσφέρουμε ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποί, την τεχνολογία Texecom Connect, η οποία παρέχει τις παραπάνω επιλογές και ακόμη περισσότερα. Με το Texecom Connect μπορείτε να συνδέσετε ολόκληρο το σύστημα ασφαλείας στο κινητό σας. Αυτή η τεχνολογία παρακολούθησης είναι πολλά περισσότερα από την παρακολούθηση διαρρηκτών και την λήψη ειδοποιήσεων του συναγερμού. Με το Texecom Connect μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ρυθμίσετε τον θερμοστάτη. Να λάβετε ειδοποιήσεις σχετικά με την ανίχνευση καπνού ή υψηλής θερμότητας στην περίπτωση φωτιάς. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού, να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε τα φώτα και όποια συσκευή θέλετε από οπουδήποτε βρίσκεστε!

Στην Alpha Ltd, καταλαβαίνουμε πως η ιδιοκτησία σας είναι σημαντική για εσάς. Για αυτό προσφέρουμε τεχνολογίες που σας βοηθάνε να παραμένετε συνδεδεμένοι με το σπίτι και την επιχείρησή σας από οπουδήποτε στον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για το Texecom Connect

Texecom Connect

Jan 15, 2020