Κατηγορίες

Δεν υπάρχουν κατηγορίες

Blog recent comments

There is no comment

popular tags

There is no tag
Milesight 4K H.265 NVR Series

Milesight 4K H.265 NVR Series

Μια σειρά πλήρως εξοπλισμένων NVR υψηλής απόδοσης που προσφέρουν ένα ισχυρό και έξυπνο σύστημα για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές επιτήρησης, για επαγγελματική παρακολούθηση και αξεπέραστη αξιοπιστία.

Εκτός από την υποστήριξη των λειτουργιών που απαιτούνται για την παροχή ενός ισχυρού συστήματος για τις απαιτητικές εφαρμογές επιτήρησης, τα PoE NVRs μπορούν επίσης αυτόματα να ανιχνεύουν, να ρυθμίζουν και να αναπαράγουν την ζωντανή εικόνα των IP καμερών με την λειτουργία plug-and-play.


Κορυφαία συμπίεση H.265


Εμπειρία παρακολούθησης 4K βίντεο

Η σειρά Milesight 4K H.265 NVR υποστηρίζει ζωντανή προβολή, αναπαραγωγή και εγγραφή έως και 4K (3840 * 2160, τέσσερις φορές μεγαλύτερη από αυτή του Full HD), προσφέροντας στους χρήστες εξαιρετική εμπειρία προβολής βίντεο.


Plug and Play

Η σειρά Milesight PoE NVR διαθέτει ανεξάρτητες θύρες PoE για εύκολη σύνδεση και διαμόρφωση καμερών δικτύου, οι οποίες θα παρέχουν ενέργεια στην κάμερα κατά τη ροή βίντεο / ήχου / δεδομένων μέσω ενός μόνο καλωδίου. Το NVR θα ανιχνεύσει αυτόματα, θα ρυθμίσει και θα αναπαράγει την ζωντανή προβολή των καμερών δικτύου μόλις συνδεθεί το καλώδιο, μειώνοντας κατά πολύ την ανάγκη για χρόνο και τεχνογνωσία και επιτυγχάνοντας ουσιαστικά μία χωρίς προβλήματα διαδικασία εγκατάστασης.


VCA

Τα Milesight NVRs χαρακτηρίζονται ως έξυπνα με βάση το ισχυρό σύστημα αρχείων MSFS με διαθεσιμότητα 10 VCA λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων: περιοχή εισόδου, εξόδου από την περιοχή, της προηγμένης ανίχνευσης κίνησης, της ανίχνευσης παραβίασης, της διέλευσης γραμμής, της κατακλίσεως, της ανθρώπινης ανίχνευσης, το μέτρημα ανθρώπων, της τοποθέτηση και της αφαίρεση αντικειμένου.

Feb 12, 2020