Κατηγορίες

Δεν υπάρχουν κατηγορίες

Blog recent comments

  • EVDhQcLgzeUI

    gQTdUXDfjsNnMwyo
  • pqMtPJUjVmWT

    cEOtkXSxBnJPL
  • RdXmnSWNiqFsv

    ZzChkxjNEFf

popular tags

There is no tag
Τι είναι η τεχνολογία Starlight;

Τι είναι η τεχνολογία Starlight;

Μπορεί να έχετε προσέξει ότι υπάρχουν όλο και περισσότερες κάμερες CCTV στην αγορά που αναφέρουν την τεχνολογία Starlight ως ένα από τα κύρια βασικά χαρακτηριστικά τους, αλλά ποια είναι αυτή η τεχνολογία και πώς μπορεί να επηρεάσει την αγοραστική σας απόφαση;

Η τεχνολογία Starlight επιτρέπει στην κάμερα να προβάλλει και να εγγράφει έγχρωμη εικόνα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αυτό σημαίνει πως κατά τη διάρκεια του απογεύματος όταν ο ήλιος αρχίζει να δύει, μια κάμερα Starlight θα συνεχίσει να παράγει έγχρωμη εικόνα ενώ οι κάμερες IR ενεργοποιούν τις υπέρυθρες ακτίνες τους και παράγουν εικόνες νυχτερινής όρασης σε κλίμακα του γκρι. Ακόμα και με ελάχιστο φωτισμό (όπως το φως από τα αστέρια), είναι δυνατό για μια κάμερα Starlight να παράγει μια πλήρη έγχρωμη εικόνα, αλλά στην πράξη οι κάμερες Starlight θα εναλλάξουν και θα χρησιμοποιήσουν τις υπέρυθρες όταν είναι πολύ σκοτεινά. Αν δεν υπάρχει φως στον χώρο, όπως ένας φωτεινός σηματοδότης ή άλλος φωτισμός, τότε η κάμερα Starlight θα παράγει μια εικόνα σε κλίμακα του γκρι.

Λοιπόν, πώς λειτουργούν οι κάμερες Starlight CCTV και γιατί δεν μπορούν όλες οι κάμερες να χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία;

Για να είναι σε θέση να λάβει τα χρώματα των αντικειμένων, οι αισθητήρες μέσα στην κάμερα πρέπει να είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι. Με την επιπλέον ευαισθησία μπορούν να ληφθούν περισσότερες πληροφορίες από τον αισθητήρα και αυτό επεξεργάζεται στη συνέχεια από την κάμερα και η εικόνα μεταδίδεται στο DVR / NVR. Ορισμένοι κατασκευαστές προσπαθούν επίσης να μειώσουν την ταχύτητα κλείστρου, έτσι ώστε να καταγράφονται περισσότερες πληροφορίες από την κάμερα, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια θολή εικόνα και “ουρές” σε κινούμενα αντικείμενα.

Καθώς αυτή η τεχνολογία είναι σχετικά νέα, το κόστος της εξακολουθεί να είναι αρκετά υψηλό. Αυτό απέτρεψε την ενσωμάτωση αυτής της τεχνολογίας σε όλες τις κάμερες CCTV, καθώς αυτή τη στιγμή οι κάμερες CCTV χωρίς τεχνολογία Starlight πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή.

Δείτε starlight κάμερες

Jul 24, 2020

Σχόλια

EVDhQcLgzeUI

IqBgFDYbNor gtGxwEWHzsnrJO
gQTdUXDfjsNnMwyo

pqMtPJUjVmWT

IqBgFDYbNor gtGxwEWHzsnrJO
cEOtkXSxBnJPL

RdXmnSWNiqFsv

IqBgFDYbNor gtGxwEWHzsnrJO
ZzChkxjNEFf

mMeiNyUSwkX

TNFBzODdf gGWIBYqPmMJSlfC
dcHqjrLVzIptmM

LUiYfkqXph

TNFBzODdf gGWIBYqPmMJSlfC
ZPtWNXBYTjGCLUkV
όλα