Κατηγορίες

Δεν υπάρχουν κατηγορίες

Blog recent comments

  • EVDhQcLgzeUI

    gQTdUXDfjsNnMwyo
  • pqMtPJUjVmWT

    cEOtkXSxBnJPL
  • RdXmnSWNiqFsv

    ZzChkxjNEFf

popular tags

There is no tag
Ασφάλεια σπιτιού για ηλικιωμένους

Ασφάλεια σπιτιού για ηλικιωμένους

Για τους ηλικιωμένους είναι σημαντικό να διατηρείται η αίσθηση ανεξαρτησίας και ασφάλειας του σπιτιού.

Το σπίτι θα πρέπει να σημαίνει ένας ευχάριστος και ασφαλής χώρος. Αυτό το αίσθημα οικειότητας και ασφάλειας δεν είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να αναδημιουργήσετε σε μια νέο μέρος, ειδικά όταν ζείτε στο ίδιο σπίτι για πολλά χρόνια. Για τους ηλικιωμένους είναι σημαντικό να διατηρείται η αίσθηση ανεξαρτησίας και ασφάλειας του σπιτιού.

Ένα ασφαλές σπίτι βοηθάει στην ανεξαρτησία των ηλικιωμένων και διώχνει της ανησυχίες για την ασφάλειά τους. Για παράδειγμα, τα αγαπημένα πρόσωπα ενός ηλικιωμένου μπορεί να ανησυχούν αν ο γονιός τους ή ο συγγενής τους έχει περιορισμένη ακοή, μειωμένα αντανακλαστικά ή κινητικά προβλήματα. Τα συστήματα ασφαλείας όχι μόνο μπορούν να να παρακολουθούν για εισβολείς αλλά μπορούν να βοηθήσουν στην ευημερία του ατόμου που ζει ανεξάρτητα. Προσθέστε σε αυτό, το επίπεδο ηρεμίας των μελών της οικογένειας όταν μπορούν να ρίχνουν μία ματιά στο πως έχουν τα πράγματα.

Οικιακή ασφάλεια

Πρώτο και κυριότερο, ένα σύστημα ασφαλείας μπορεί να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη για την παρουσία κάποιου εισβολέα. Στην Alpha Ltd μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας που έχετε ανάγκη, από ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας με 24ωρη κεντρική παρακολούθηση μέχρι έναν συναγερμό που θα ενεργοποιηθεί όταν ένα παράθυρο ή πόρτα παραβιαστούν. Προσφέρουμε μία πληθώρα επιλογών και μπορούμε να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες να επιλέξουν εκείνα που πραγματικά χρειάζονται και τίποτα περισσότερο.

Επιπρόσθετα με τον σύστημα ασφαλείας, μπορούμε να σας κατευθύνουμε σε λύσεις τεχνολογίας που θα βοηθήσουν τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειάς σας να νιώσουν ασφαλέστερα στο σπίτι όταν είναι μόνοι. Για παράδειγμα ένα κουδούνι με κάμερα μπορεί να ειδοποιήσει τους αγαπημένους σας για το ποιος είναι στην πόρτα ώστε να αποφασίσει εάν θέλει να ανοίξει ή όχι. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα φώτα εντός και εκτός σπιτιού ώστε να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται αυτόματα με αισθητήρες κίνησης.

Περισσότερα από ένα αντιδιαρρηκτικό

Ενώ το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν αναφερόμαστε στα συστήματα ασφαλείας είναι η διάρρηξη, υπάρχουν και άλλες επείγουσες καταστάσεις που μπορεί να διαχειριστεί. Ένα σύστημα ασφαλείας μπορεί να ειδοποιήσει αν υπάρχει καπνός, μονοξείδιο του άνθρακα κα. Οι ειδοποιήσεις αυτές δεν σώζουν μόνο χρήμα και χρόνο, αλλά και ζωές.

Το να είναι οι αγαπημένοι σας ασφαλείς είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Image by Sabine van Erp from Pixabay

Jan 15, 2020